ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ανά περιόδους, τα συστήματα Kirby ανακριβώς διαφημίζονται προς πώληση στο διαδίκτυο ως ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ , για παράδειγμα στο e-Bay και σε μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Η εταιρεία Kirby  για να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες της θα αποκτήσουν τις πιο ολοκληρωμένες οδηγίες σχετικά με τα πολλά χαρακτηριστικά που προσφέρει το Kirby, τα αυθεντικά συστήματα καθαρισμού πωλούνται ΜΟΝΟ μέσω επιδείξεων στο σπίτι που παρουσιάζονται αποκλειστικά  μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων της εταιρείας.

Τα αυθεντικά  συστήματα Kirby δεν διαφημίζονται ή πωλούνται ΠΟΤΕ από τα καταστήματα λιανικής πώλησης ή στο διαδίκτυο, καθώς αυτές οι πηγές δεν είναι εξουσιοδοτημένες. Επιπλέον, αυτές οι μη εξουσιοδοτημένες πηγές δεν προσφέρουν το πλεονέκτημα της προστασίας της ποιότητας της εταιρείας Kirby, καθώς μόνο τα συστήματα που πωλούνται από εξουσιοδοτημένους πωλητές καλύπτονται από την εγγύηση της εταιρείας Kirby και τα σχέδια ανακατασκευής του εργοστασίου της.

Ανακαλύψαμε ότι πολλά συστήματα Kirby που πωλούνται με λάθος τρόπο, είναι χρησιμοποιημένα μηχανήματα και σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι κλεμμένα.

Σε μια προσπάθεια να προστατεύσουμε τον καταναλωτή, η εταιρεία μας διερευνά αυτές τις λανθάνουσες πηγές, ώστε να διασφαλίσει ότι η απόφαση σας να αγοράσετε ένα σύστημα Kirby, βασίζεται σε ακριβείς και ειλικρινείς πληροφορίες που αποκτώνται μέσα από μια επίδειξη στο σπίτι σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ο εξουσιοδοτημένος Διανομέας σας είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια Kirby.