Ιστορία της Kirby

Η εταιρία KIRBY με 107 έτη λειτουργίας της, εξελίσσει διαρκώς τα μοντέλα της, έτσι ώστε να φέρει στα χέρια του καταναλωτή το απόλυτο εργαλείο για την καθαριότητα και την υγιεινή. Η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού, η συνεργασία με κορυφαίους μηχανικούς καθώς και τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του, φέρνουν ως αποτέλεσμα το πιο αξιόπιστο μηχάνημα καθαρισμού στον κόσμο που χρησιμοποιείτε είτε από επαγγελματίες, είτε από ιδιώτες.

Ο Άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε τον αρχικό σχεδιασμό και τη δημιουργία της Kirby ήταν ο James B. Kirby. Αλλά ο ίδιος είναι υπεύθυνος για άπειρες άλλες δημιουργίες και βελτιώσεις στις μεθόδους οικιακού καθαρισμού. Κέρδισε πάνω από 60 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε πάρα πολλά πράγματα, από πλυντήρια ρούχων χωρίς στύψιμο μέχρι σύγχρονες συσκευές σιδερώματος και στεγνού καθαρίσματος.

Η The Scott Fetzer Company, που ιδρύθηκε το 1914 από τους George Scott και Carl Fetzer, κατασκεύασε κάθε σκούπα αναρρόφησης Kirby που έγινε ποτέ, ακόμη και το πρωτότυπο του James B. Kirby. Με την πάροδο των χρόνων, η Εταιρεία Kirby απέκτησε εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και τις καινοτομίες της, μια ποιότητα τόσο εξαίρετη που στην κυριολεξία χιλιάδες συσκευές Kirby, ηλικίας άνω των 30 ετών, λειτουργούν ακόμη και σήμερα.